Drifting Away

Den här målningen hänger just nu uppe i skolan. Det var mitt bildprojekt i slutet av 1:an, med inspiration från Lars Lerin. Vi åkte även och kollade på hans utställning med bildgruppen inne i Stockholm, och jag kan säga att jag är väldigt imponerad. Definitivt en av de bästa svenska konstnärerna skulle jag säga!  
 
Första advent idag, var nere på julmarknaden förut. Alltid lika trångt och med samma försäljare varje år i princip, ändå så är det något speciellt. Fast hoppas på snö nästa marknad, blir tusen gånger mysigare då. Börjar få lite julkänsla nu i alla fall.
 
Creative | | 9 kommentarer

Black Friday

Dress // Clutch bag // Heels // Fur Coat // Bracelet
 
Nu är det ju lördag, men vissa hemsidor och butiker har fortfarande rea någon dag till. Nelly.com bjuder på 20% rabatt vid köp över 500 kr med koden BLACKFRIDAY! Skynda fynda för erbjudandet gäller bara till imorgon kväll.
 
Sjukt trött idag. Jag och Emelie kom till mig vid halv 2 efter en fredagsfiesta med mest 2or & 3or, temat var College och det var rätt kul. Men som sagt efter 5 timmars sömn så är man ganska seg idag. Skönt med lördag!
 
 
Style | | 18 kommentarer

African Moments

 
Under två veckor denna höst så fick jag och några andra på min skola vara med på en fantastisk upplevelse i Kenya. Det finns ett välgörenhetsprojekt på skolan som jobbar för att alla ska få gå i skolan. Vi åkte till den lilla by där projektet har startat en skola tidigare i år. Så i lite mer än en vecka så fick vi vara med alla barnen på skolan, gjorde olika saker i byn, åkte på utflykt och fick uppleva en helt annan miljö och kultur. Under de två sista dagarna fick vi också chansen att åka på safari och bo i hyddor mitt bland alla giraffer och zebror. Något jag länge velat göra, och det översteg alla mina förväntningar. Otroligt häftigt.
 
Jag är så tacksam för att jag fick den här möjligheten att få resa dit och vara med om allting. Det har varit så lärorikt, roligt, känslomässigt prövande och jag kommer aldrig att ångra att jag åkte med. Ett minne för livet.
 
Travel | | 13 kommentarer

Upp