Alcudia

Alcudia, Mallorca 2015
 
Jag kom hem tidigt på måndag morgon från en hel vecka fylld av sol, bad, palmer och över 30 grader varje dag. Det kändes verkligen som att en veckas solsemester behövdes den här sommaren eftersom att vädret inte vart det bästa i Sverige. Riktigt härlig resa och måste bara säga att det bästa nästan var att kunna bada i det varma, klarblåa havet! Har typ aldrig badat i så fint vatten som där, drömmen.
 
Travel | | 23 kommentarer

Gray with a touch of Blue

 
Just nu så har tradera en tävling där man har chansen att vinna en resa för två med en resecheck värd 10.000 kr! För att vara med och tävla behöver du endast fixa ihop ett collage med dina 3 "måste-ha-grejer" för en perfekt sommar.
 
Nu i sommar drömmer jag om att få gå barbent med en fin bohemisk klänning som jag matchar med några enkla, blandade pärlsmycken. Perfekt att bära både till stranden och påväg till en lunch på stan. När det är dags att gå ut på middag en varm sommarkväll så får ett par stilrena, svarta klackar åka på för att lägga till det där lilla extra. Och vad kan vara bättre än att kunna fynda allt detta på tradera?
 
Klicka här om du också vill vara med i tävlingen!
 

 
Style | | 17 kommentarer

Le monde est un livre

Le monde est un livre et ceux qui ne voyagent pas n'en lisent qu'une page.
 
Paris 2015. Kan inte riktigt släppa denna stad, vill bara dit igen, återuppleva allting. Det kändes som den första resan där man verkligen kunde vara spontan och gå dit man kände för när man väl fick "fritid" av franskaläraren. Känns som att vi sprang runt över hela Paris, men jag är säker på att det finns mer att upptäcka! 
Paris, tu es trés belle
 
Travel | | 14 kommentarer

Upp