sthlm

Ska snart bege mig ut i snön för att ta tåget mot Stockholm och möta upp systrarna. Vi ska ha en helkväll på stan med hotellövernattning. Ska bli jättekul, speciellt eftersom vi inte setts sen förra året! Hoppas ni får en underbar lördag!
 
Other | | 27 kommentarer

2014 - Part Two


Jag jobbade väldigt mycket denna månaden, men en vecka spenderades i New York med systrarna och mamma. Älskar den staden, var mycket i central park, shoppade, åkte till Coney Island, gick på Broadway musikal osv. Annars så blev det sol, bad och Gröna Lund när jag var i Sverige.

Firade Aashini på Friday's, hade picknick med Carro och Milton, photoshoot med Emma på en åker och gick på en grym konsert med Rebecca & Fiona i Botaniska trädgården. Sen började jag ju såklart andra året på gymnasiet också.

Emma & jag såg Rebecca & Fiona igen, fast på Gröna Lund. Bodde ute i sommarstugan hela månaden (pga. renovering hemma), hade kräftskiva och plockade svamp.

Var under två veckor nere i Kenya med en grupp från skolan, volontärarbetade på en skola och fick vara med alla fantastiska barn först, medan vi sen åkte på safari i Masai Mara de sista dagarna och bodde i hyddor bland zebror & giraffer.


Var på studiebesök i Stockholm med bildgruppen och besökte bl.a. Bukowskis och ett galleri som ställde ut Lars Lerins målningar. Sen passade jag och Emma på att klippa oss inne i stan.
 
En riktig julmånad; stod och sålde på julmarknaden, bakade julgodis, var på julbord och firade jul och nyår såklart.
 
Nu hoppas jag att 2015 blir minst lika bra!
 
Photography | | 20 kommentarer

Pineapple Mania


Bara jag som tycker de här lamporna är så fina? Haha lite olikt mig att kolla på lampor, men såg dessa i en katalog här om dan och älskar själva idén att göra lampor i formen av en ananas! HÄR hittar ni dem ✼ Har gått i skolan idag på en lördag eftersom det var öppet hus, så det blev en väldigt lång vecka. Nu tänker jag försöka ta det lugnt denna lilla lediga tid jag får, kan man längta till lovet efter bara två veckor...?
 
Inspiration | | 19 kommentarer

Upp